Mioola

Cea mai bogata oferta de produse si preturi pe masura!

hoteteu eMag shared hoteteu post
8 months ago
Combine frigorifice
O combina frigorifica poate fi alegerea ideala pentru bucataria ta
Poate părea simplu să alegi combina frigorifică, și chiar este dacă știi bine ce îți dorești să ai în casă, de ce ai nevoie (ca și opțiuni) și cât de mare să fie. Clar, combina frigorifică este un aparat electrocasnic ce pune la un loc un frigider și un congelator. Asta în principiu, pentru că, odată cu trecerea timpului, combinele frigorifice au devenit tot mai ,,inteligente” oferind diferite facilități: www.emag.ro/combine-frigorifice/c

Ce trebuie să ai în vedere?

În primul rând capacitatea celor două compartimente. Este exprimată în litri și poți alege între un frigider mai spațios sau un congelator mai generos. În mod normal congelatorul unei combine are trei sertare dar sunt și cu patru. Dacă ai o familie numeroasă sau dacă preferi să faci provizii atunci alege o combină frogorifică cu un congelator mai mare. Atenție, însă, la spațiul din casă. Reține că poți alege o combină cu două uși opozabile, gen dulap, dar care ocupă un spațiu pe măsură!

Consumul de energie electrică și nivelul de zgomot sunt alte două specificații pe care trebuie să le iei în seamă. Consumul de energie este exprimat în litere, ”A” reprezentând cea mai economică clasă. De asemenea, cu cât clasa a are mai multe ”+”-uri, cu atât consumul de electricitate este mai mic. Apropo de consumul de energie, poți alege o combină cu două compresoare, câte unul pentru fiecare compartiment. Avantajul e că poți opri congelatorul atunci când nu mai ai nimic în el dar consumul de energie e ceva mai mare, per total. Nivelul de zgomot, marcat prin db sau decibeli, este și el foarte important. Dacă combina frigorifică este poziționată mai aproape de locul unde te odihnești trebuie să alegi o combină care emite mai puțini decibeli.

Atenție la specificațiile tehnice ale combinei. Vei vedea mențiuni de genul ,,no frost”, ,,active fresh”, ,, fast freeze”, ,,neo frost”. Fiecare dintre aceste specificații, în funcție de combina frigorifică, îi conferă acesteia anumite funcții ce fac ca aceasta fie să se înghețe mai rapid, să nu formeze gheață în frigider sau congelator sau să nu permită formarea bacteriilor.

Poți lua în considerare culoarea și design-ul combinei, mai ales dacă ai petrecut mult timp amenajând bucătăria și îți dorești ca acesta să se potrivească cu restul mobilierului și al electrocasnicelor. De asemnea, trebuie să iei în considerare unde este congelatorul amplasat, fie deasupra, fie sub compartimentul frigider dar asta depinde de tine și de compartimentul utilizat cel mai des.
emag.ro
Posted by hoteteu
hoteteu eMag
10 months ago
A7 Sony vs E-M1X Olympus, care este mai bun?
Aparatele de fotografiat mirrorless încep să prindă teren și să fie din ce în ce mai preferate de către fotografi. Probabil unul dintre cele mai neplăcute lucruri este să îți sară oglinda în timp ce fotografiezi, iar lipsa lentilei în cazul aparatelor mirrorless face ca acest gen de camere de fotografiat să fie mai puțin expuse defecțiunilor tehnice.

Vom compara două camera de fotografiat mirrorless de la două companii ce au adus pe piață mereu lucruri noi, îmbunătățindu-și în mod constant produsele. Este vorba despre a treia generație de A7 Sony și despre E-M1X de la Olympus.
Cei de la Sony au anunțat deja lansarea unei a patra generații de A7 Sony, dar A7 III, lansat în 2018, face în continuare o treabă absolut minunată, concurând cot la cot cu DSLR-uri de top. Cei de la Olympus au lansat în ianuarie 2019 E-M1X, un aparat mirrorless professional cu dublu grip.
Comanda aparat A7 Sony online: www.emag.ro/search/sony+a7

În funcție de următoarele aspect, iată care din cele două camera de fotografiat ți s-ar potrivi mai bine:

1. Senzorul

În cazul celei de-a treia generații de A7 Sony, vorbim despre un senzor BSI-CMOS full frame de 24 de megapixeli, în timp ce E-M1X este dotat cu un senzor CMOS Four Thirds (specific celor de la Olympus) de 20 de megapixeli. Într-adevăr, din acest punct de vedere, A7 III Sony are cu 19% mai mulți pixeli. Ceea ce aduce camera celor de la Olympus în plus și lipsește lui A7 III este modul Pixel Shift High Resolution care mărește rezoluția imaginilor realizate. În schimb, A7 Sony are cu 572 mai multe puncte de focalizare decât E-M1X.

2. Dimensiunile

E-M1X de la Olympus este destul de voluminos, având o lungime de 14.4 cm și 14.7 cm înălțime, în timp ce A7 III Sony are 12.7 cm, respectiv 9.6 cm. Aparatul celor de la Olympus cântărește aproape un kilogram, lucru ce se datorează grip-ului vertical integrat. A7 Sony cântărește 650 de grame, fiind mai ușor și versatil. În schimb, multă lume și-ar dori un grip mai bun pentru seria A7 Sony, pentru că această camera, fiind destul de mica, nu este prea prietenoasă pentru o pereche de mâini mai mari. Camera celor de la Olympus din acest punct de vedere este avantajoasă, datorită grip-ului integrat.

3. Bateria

Un aspect foarte important pentru o camera de fotografiat mirrorless o reprezintă bateria pentru că aparatul se bazează pe aceasta, pe lângă funcționare, și pentru vizor, care este electronic. Lipsa oglinzii care avea scopul de a reflecta imaginea în vizor, permițând astfel fotografului să vizualizeze ce fotografiază. În cazul aparatelor mirrorless, unde a dispărut această oglindă, alternativa a fost acest vizor electronic, dar acesta consuma destul de multă baterie. Odată cu apariția modelelor A7 Sony, au apărut pe piață și camerele de fotografiat mirrorless ce puteau trage 500-600 de cadre cu o singură încărcare a bateriei. Dar dacă A7 III de la Sony poate trage în jur de 600 de cadre, cei de la Olympus, prin integrarea grip-ului prin care se pot folosi două baterii și cu care se pot trage peste 1500 de cadre.

Per total, cele două aparate sunt foarte bune, fiecare în felul ei. Cea de-a treia generație de A7 Sony ar fi mai de grabă recomandată pentru fotografia de stradă, de zi cu zi, de portret și de peisaj datorită calității imaginii absolut minunate, în timp ce E-M1X este recomandat fotografilor de evenimente sportive sau de fotografie de acțiune datorită faptului că poate trage până la 60 de cadre pe secundă.
emag.ro
1 1
Suggestions
 • 4playwheels

  Presently, 4 Play Wheels have five differently designed wheels under...

 • seattleautobodyrepairs

  We are a famous auto body shop, which have been providing...

 • carterbearings

  Carter Manufacturing Limited are manufacturer & distributor of...

 • asapcashforcar

  We offer instant and reliable quotes that would surely bring a smile...

 • noleggioautoalghero

  CONFRONTA TUTTE le migliori compagnie di NOLEGGIO auto e trova subito...

 • eddie limo

  Eddie limo is one of the best transportation Company in Denver who...