Mioola

Cea mai bogata oferta de produse si preturi pe masura!

hoteteu eMag
2 months ago
Șase lucruri pe care trebuie să le știi când cumperi un aspirator
Dacă ești în căutarea unui aspirator fantastic, atunci ai ajuns la locul potrivit. Trebuie doar să citești mai departe, pentru că îți vor spune ce lucruri trebuie să iei în considerare pentru a putea alege un aspirator eficient și rentabil.

Pentru ca tu să îți găsești aspiratorul de vis, trebuie să ții cont de următoarele lucruri.

www.emag.ro/aspiratoare/c

1. Tipurile de curățenie

După cum știi, nevoile de curățare diferă în funcție de casa în care locuiești, de mărimea ei, de tipurile de podele pe care urmează să le cureți și de cât de numeroasă este gospodăria ta. Acestea, la rândul lor, dictează tipul de aspirator pe care ar trebui să-l cumperi.

Dacă ești în căutarea unui aspirator pentru a curăța o mochetă sau mai multe covoare, un aspirator cu sac este cea mai bună alegere. Cu toate acestea, un aspirator canistră ar putea fi aparatul potrivit, mai ales dacă ai și scări. Podelele cu pardoseală, laminate sau pardoselile din lemn de esență tare, unde este necesară manevrarea, cer de asemenea un aspiraător cu canistră.

2. Verifică funcționalitățile

Aspiratoarele moderne vin într-o gamă de modele, forme și culori. Cu toate acestea, trebuie să îți reamintești întotdeauna că ceea ce contează cel mai mult este cât de bine curăță. Da, este adevărat că un tip de aspirator poate avea caracteristici care ți se vor părea foarte cool și atrăgătoare, dar este posibil ca acesta să nu îți poată satisface toate nevoile de curățare.

Deci, este extrem de important să verifici caracteristicile și să îți cumperi un aspirator al cărui viitor se potrivește nevoilor tale de curățenie. Ia în considerare aspiratoarele cu un control manual al luminii tubului de aspirație, pentru reglarea lungimii lui, deoarece în acest fel vei putea curăța foarte bine draperiile și alte țesături delicate situate în locuri înalte, nu numai covoare.

Un aspirator care are o perie motorizată îți va curăța covoarele mai bine decât unul doar cu aspirație.

3. Aspirator cu sac sau fără sac

Da, este adevărat că aspiratoarele fără sac îți economisesc o mulțime de bani, în special în ceea ce privește cumpărarea de saci. Cu toate acestea, ele necesită mai multe filtre care necesită fie curățare periodică, fie înlocuire. Este important să reții că filtrele necesită înlocuirea periodică și, în cele din urmă, un aspirator fără sac se va dovedi mai scump decât un aspirator cu sac.

4. Astm sau alergii

Dacă dorești să cureți covoarele, este important să reții că praful și mizeria care implică curățarea te vor afecta cu siguranță dacă ești alergic la praf. Din acest motiv, este foarte important să cauți un aspirator care să te protejeze, mai ales dacă alergiile sunt o problemă.

Dacă ești astmatic sau alergic la praf, nu trebuie să alegi un aspirator fără sac, deoarece necesită mai multe filtre, care necesită curățare periodică. Acest lucru nu este de lucru bun pentru un astmatic sau un alergic la praf, deoarece praful și mizeria ce ies din golirea containerelor vor avea cu siguranță efecte adverse asupra unei astfel de persoane. Deci, cele mai bune aspiratoare de cumpărat dacă alergiile sunt o problemă sunt cele cu sac.

5. Fii atent la zgomot

Chiar dacă este greu să găsești un aspirator care să respecte nivelul recomandat de protecție a auzului, este extrem de important să iei în considerare zgomotul produs de acestea. Atunci când vine vorba de protecția auditivă, aspiratoarele cu canistră sunt cea mai bună alegere, deoarece acestea tind să fie mai silențioase în comparație cu alte tipuri de aspiratoare.

6. Cât de des ar trebui să schimbi filtrul de pe aspirator?

Amintește-ți că un aspirator care îți cere să înlocuiești filtrele în mod regulat se va dovedi costisitor în comparație cu cel ale cărui filtre durează mai mult. Cu toate acestea, este mai bine să lucrezi cu un aspirator care îți cere să înlocuiești filtrul în mod regulat decât să lucrezi cu unul al cărui filtru necesită curățare periodică, în special dacă ești alergic la praf sau dacă ești astmatic.
emag.ro
hoteteu eMag
3 months ago
Last edited by hoteteu
Ladă frigorifică sau congelator vertical? Avantajele lăzii frigorifice!
Puțină lume are nevoie, cu adevărat, de un congelator separat. Pentru cei mai mulți dintre noi, o combină frigorifică, cu frigider și congelator încorporate, este arhisuficientă. Dar există destui oameni pentru care păstrarea de alimente suficiente, de la carne la legume și fructe congelate, pe lângă clasicele conserve pentru iarnă, este foarte importantă. Atunci, intră în scenă un congelator, fie el vertical sau orizontal, numit și ladă frigorifică.
www.emag.ro/lazi-frigorifice/c

Când vine vremea achiziționării unui congelator de uz casnic, așadar, ai două variante: cel clasic, vertical, într-o formă care imită frigiderul, sau unul orizontal, numit și ladă frigorifică. E adevărat, ambele au o variatate mare de dimensiuni și capacități. Cum să-ți dai, atunci, seama, care e cel mai potrivit pentru tine? De ce trebuie să ții cont atunci când faci alegerea?

1. Mai mult spațiu de depozitare, consum mai redus pentru lada frigorifică

Lăzile frigorifice au un consum mai redus de energie, cu aproximativ 20%, față de congelatoarele verticale. Motivul? Aerul rece este mult mai etanșeizat în lada frigorifică, neproducându-se un schimb atât de mare de aer cald-aer rece la deschiderea ușii. În plus, greutatea ușii apasă pe garnitura de etanșare, reducând la maximum scăpările de aer rece. Recomandam lada frigorifica Arctic, acum si prin BuyBack la eMag: www.emag.ro/search/lada+frigor...ica+arctic

2. Lada frigorifică, avantajată în cazul unei căderi de curent

Un alt avantaj al lăzii frigorifice este că aceasta este mult mai potrivită pentru depozitarea unor cantități mai mari de produse, fiind o soluție mai avantajoasă și în ceea ce privește produsele voluminoase sau cu forme neregulate.

Pentru că are încuietori, lada frigorifică este sigură într-o casă cu copii curioși!

În zonele cu frecvente căderi de curent, lăzile frigorifice sunt din nou alegerea mai potrivită, acestea menținând mai mult timp produsele congelate. Din cauza închiderii mai etanșe, are pierderi mai reduse de aer rece, astfel că poate rezista mai mult timp deconectată de la curent.

3. O ladă frigorifică este soluția mai avantajoasă și din punct de vedere economic

Nu în cele din urmă, prețul este un alt avantaj de luat în calcul. O ladă frigorifică e o alegere mai bună din punct de vedere economic, fiind mai ieftină raportat la capacitate decât un congelator vertical.

Printre puținele dezavantaje ale lăzii frigorifice comparativ cu congelatorul vertical este spațiul mai mare ocupat într-o casă, respectiv un acces puțin mai dificil la produsele de dimensiuni mici. Congelatorul vertical are, din fabricație, rafturi și cutii de depozitare ușor accesibile și bine compartimentate. Lada frigorifică, în schimb, nu permite un acces la fel de ușor la produsele congelate.
Load more